Combi Deal | Groep 5 | Midden | E-book

In het midden van het jaar is het belangrijk om de leerlingen gemotiveerd te houden. Dat is lastig voor leerlingen die een beetje achterlopen en daardoor moeite hebben met het verwerken van nieuwe informatie. De ‘Combi deal midden’ bevat extra leermaterialen voor de vakken rekenen, begrijpend lezen, spelling, woordenschat en in groep 6 en 7 ook grammatica.  

Deze leermaterialen zijn er specifiek op gemaakt om kinderen te helpen om alle nieuwe concepten uit hun leerjaar goed te leren toepassen. De boekjes werken vanuit de basisconcepten toe naar meer complexe vragen. Dat gebeurt allemaal op een manier die de belevingswereld van de kinderen aanspreekt. Ze herhalen alle lesstof vanaf het punt dat ze met gemak beheersen. Daardoor kunnen ze alles goed onthouden en integreren. 

Met behulp van de leermaterialen voor het midden van het leerjaar voorkom je dat kinderen achter gaan lopen ten opzichte van hun klasgenootjes. Door de stof begrijpelijk te maken blijven hun zelfvertrouwen en motivatie hoog. 

Oorspronkelijke prijs was: €79,80.Huidige prijs is: €59,95.

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Artikelnummer: 9504362462977 Categorieën , , ,