PDF-versies

Voor scholen zijn er naast de oefenboeken ook nog een andere mogelijkheid. Scholen kunnen de oefenboeken aanschaffen in de vorm van pdf-versies. De school koopt dan het recht om voor een bepaalde tijd ons oefenmateriaal ongelimiteerd te kopiëren, ongeacht het aantal leerlingen op de school. 

Dit zorgt ervoor dat de scholen niet hoeven na te denken aan een prijs per boekje of per leerling en komen hierdoor voordeliger uit. Er is ook een mogelijkheid om het voor een langere periode af te nemen. Smartie brengt elk jaar nieuwe versies uit waarbij de nieuwste ontwikkelingen altijd worden meegenomen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan. Wij bieden verschillende pakketten aan en denken altijd mee met de school. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Waarom smartie in de klas?

Al meer dan 200+ scholen maken gebruik van onze Smartie boekjes.

Smartie heeft een unieke Begin-Midden-Eind structuur. Zo kunnen de materialen het gehele jaar door worden ingezet.

Verklein de kloof tussen de methode toetsen en de cito toetsen door de vraagstelling structureel beter te begrijpen.

Online oefenportal

Smartie is druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw online oefenportaal. Hier kunnen leerlingen. zowel op school als thuis oefeningen maken die geschikt zijn voor de verschillende leervolgsystemen zoals IEP en CITO. 

Vanuit het portal zullen scholen inzicht krijgen op de voortgang van de leerlingen. Zo komen de eventuele aandachtspunten naar voren en kunnen de docenten daar efficiënt hun tijd en aandacht aan besteden. 

Het online oefenplatform is aan het eind van de ontwikkelfase en zal in september 2022 beschikbaar gesteld worden voor de leerlingen en scholen

Heb je vragen of wil je advies?

Max helpt je graag verder en kijkt er naar uit om je te spreken!