task management

Online oefenportal

Ons Smartie team is een geruime tijd druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw online adaptief oefenportaal. Hier kunnen leerlingen zowel op school als thuis oefeningen maken die geschikt zijn voor de verschillende leervolgsystemen zoals IEP en CITO.

Vanuit het portal zullen ouders en scholen inzicht krijgen op de voortgang van de leerlingen.  Het online oefenplatform is aan het eind van de ontwikkelfase en zal in september 2022 beschikbaar zijn voor leerlingen en scholen.

Hoe is Smartie ontstaan?

Smartie bestaat inmiddels uit 20+ ervaren en gedreven werknemers die allemaal een verschillende functie bekleden. Zo hebben we oud leraren, taal en reken specialisten, materiaal ontwikkelaars, adviseurs uit het onderwijs, en uiteraard operationele werknemers.

Smartie is voortgevloeid uit de vraag van vele ouders en scholen die een oplossing zochten naar de lastige vraagstelling van de Cito toetsen. Vaak konden leerlingen goed presteren tijdens de lessen en bleek er pas bij de toetsen stress te ontstaan. Daardoor scoorden de leerlingen ineens lager dan het niveau wat ze het gehele jaar door wél behaalden.  

Met de opkomst van de IEP en andere Leerlingvolgsystemen, heeft Smartie altijd de landelijke leerlijnen en kerndoelen aangehouden als rode draad in de boekjes. Zo is het voor iedere school en elke leerling in Nederland geschikt om te gebruiken!

e learning 1
Untitled design 2

Gelijke kansen

In 2020 leefden ruim 220 duizend minderjarige kinderen in een huishouden met een laag inkomen. Dat is 6,9 procent van alle minderjarige kinderen. Smartie vindt dat onderwijs toegankelijk moet zijn voor iedereen. 

Elke ouder/verzorger verdient de kans om kwaliteitsonderwijs te kunnen bieden aan diens kinderen. De prijzen stijgen en daarmee wordt ook de toegankelijkheid vermindert. Wij willen dat iedereen gebruik kan maken van onze materialen ongeacht diens inkomen. Daarom hebben wij onze Gelijke kansen initiatief gestart om iedereen een eerlijke kans te bieden.

shutterstock 1437914213 scaled 1 150x150 1
Lisette Moeder van Edwin (11 jaar)

Mijn zoon gebruikt dit jaar de oefenboekjes van Smartie. Zijn resultaten zijn sindsdien structureel verbeterd. Ik ben erg blij met deze aanvulling en raad alle begrijpend lezen boekjes van groep 7 zeker aan!

shutterstock 388588567 scaled 1 150x150 1
Meester Bram Leerkracht groep 5

De boekjes zijn een echte aanvulling bij mij in de les. We gebruiken verschillende lesmethodes, maar met de boekjes van Smartie zorgen we ervoor dat de verschillen tussen de methode toetsen en de Cito toetsen minimaal zijn!

shutterstock 1414416203 scaled 1 150x150 1
Jonnathan & Lisa Ouders van chayennne (7)

Ik was erg lang opzoek naar geschikte materialen voor groep 3. Chayenne kon al goed rekenen, maar zocht extra uitdaging en heeft dat gevonden in de 3 boekjes rekenen van Smartie. Zeker een aanrader!

Meest verkochte boekjes

Combi deal | Groep 8 | Begin

Waardering 0 uit 5
(0)

69,95

Combi deal | Groep 8 | Midden

Waardering 0 uit 5
(0)

69,95

Beschermd: Combi deal | Groep

Waardering 0 uit 5
(0)

69,95

Meest verkochte boekjes

Combi deal | Groep 8 | Begin

Waardering 0 uit 5
(0)

69,95

Combi deal | Groep 8 | Midden

Waardering 0 uit 5
(0)

69,95

Beschermd: Combi deal | Groep

Waardering 0 uit 5
(0)

69,95